• Добредојдовте на сајтот на

    ИНТРАМА

    Интрама Македонија е фирма ќерка на Интрама Германија. Седиштето на фирмата ИНТРАМА во Македонија се наоѓа во град Струмица и има представништво во Скопје.

    ИНТРАМА Македонија е формирана во 2002 и од таа година е високо позиционирана на пазарот за машини и конзумативи за прехранбено – кондиторска индустрија.

    panel1

Новости

Под мотото "Идеите го менуваат светот" и верни кон максимата за нудење на најголема можна корист за клиентите си, Rational AG ги претстави своите нови конвектомати SelfCookingCenter.